Sortim al carrer pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El Grup Mifas a la Garrotxa, la Fundació Tommy Robredo, surten al carrer a Olot el dia 3 de desembre en motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Es practicarà voleibol, tennis i bàsquet en cadira de rodes.

Aquest acte tindrà lloc dimarts 3 de desembre de les 10h a les 12h al Firal d’Olot, al Passeig de l’escultor Miquel Blay.

L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics.

Comptarem amb la participació dels alumnes de l’escola Sant Roc, que vindran a provar de jugar a voleibol, tennis i bàsquet de la mateixa manera que ho fan les persones amb algun tipus de diversitat funcional, ja sigui des del terra com el voleibol o amb cadira de rodes com el tennis i el bàsquet.

Amb aquesta activitat volem fer palesa el compromís de treballar junts per un mon millor que sigui inclusiu, equitatiu i sostenible per tots, i que els joves d’avui siguin demà els impulsors de la inclusió de les persones amb algun tipus de diversitat funcional.

A l’organització de l’activitat també hi han intervingut el Consell Esportiu de la Garrotxa i La Coordinadora.

Una nova activitat sorgida de la col·laboració del Grup Mifas i la Fundació Tommy Robredo:

Una nova entesa entre les dues entitats han permès la celebració del Dia Internacional de la Discapacitat als carrers d’Olot, portant a terme una campanya de sensibilització en favor de les persones amb algun tipus de discapacitat, amb la pràctica d’un esport com a mitjà d’integració social i millora de la seva qualitat de vida.

Comments are closed.